Barnavårdscentral

Välkommen till BVC Älvängens Läkarhus!
Hela familjens vårdcentral

Barnavårdcentralen

På vår BVC följer vi ditt barns hälsa och utveckling upp till sex års ålder. Här är du välkommen att träffa våra BVC sköterskor Annelie Blomgren och Sonja Björling i våra nya fina lokaler på Älvängens Läkarhus.

Vår uppgift är att tillsammans med dig se till att ditt barn får den hälsovård som behövs för att utvecklas, växa och må bra. Vi finns också här för att ge dig som förälder stöd i din föräldraroll.

Kontakta oss på BVC

För att komma i kontakt med våra BVC sköterskor ringer du vår växel 0303-44 11 00,  och väljer knappval 1. 

 

BVC Älvängens läkarhus
BVC Älvängens läkarhus
BVC Älvängens läkarhus

Lista ditt barn hos oss!

BVC Älvängens läkarhus

Varmt välkommen att lista ditt barn hos oss!

Utbildning barn HLR

Vi har startat upp utbildning i barn HLR.

Om du har barn som går på BVC hos oss och du är intresserad av att delta i denna utbildning kontakta vår BVC för mer information och anmälan. Max 8 deltagare per tillfälle. Utbildningen är kostnadsfri. 

Föräldragrupper

Vi kan även erbjuda dig som nybliven förälder möjlighet att delta i föräldragrupp. Detta är ett bra tillfälle att utbyta kunskaper och erfarenheter, samt lära känna andra föräldrar i närområdet.

Fyll i intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan föräldragrupp

7 + 11 =

Vårdval

Vårdval VG Primärvård innebär att invånarna i Västra Götaland kan välja vilken vårdcentral man vill bland de godkända vårdcentralerna i Västra Götalandsregionen som ingår i vårdvalet.

VÅRDGUIDEN

Information och tjänster för din hälsa och vård. Besök 1177.se eller ring 1177 för sjukvårdsrådgivning. Öppet dygnet runt.

TILLGÄNGLIGHETS-DATABASEN

TD ägs, driftas och utvecklas av Västra Götalandsregionen.